Tidlöst och trivsamt
Idets hytter
Med tilltalande, hållbara lösningar och med design och hantverk av toppklass skapar vi ett unikt och trivsamt fjällboende för framtiden. Väggar och tak är byggda i naturligt, vackert och beständigt trä. Golven i sällskapsrum och sovrum består av breda furutiljor som lyser upp i vintermörkret och reflekterar kaminens värmande lågor.

Golvet i hallen och entrén är gjort av kalksten från Jämtland, för att det är elegant men också för att det klarar påfrestningar från skramlande pjäxor och vassa skidkanter. Köken har luckor av laserat trä och bänkskiva i exklusiv jämtlandskalksten och ek. Blandare och stänkskydd är av mässing. De inbyggda och dolda vitvarorna är från Miele. Badrummens golv är gjorda av jämtlandskalksten, väggarna har vita, släta plattor i ett tidlöst mönster.
Idet Fjällby i
Vemdalen
Byggstart
2020
Inflyttning
2020/2021
Antal hytter
130
Storlek
17-50 kvm
Omgivningen
Tack vare den höga höjden över havet, i kombination med inlandsklimat och moderna, kraftfulla snösystem, är Vemdalen Skandinaviens snösäkraste skidområde, som ofta också erbjuder en tidig säsongsstart.

Inom 4 mils radie från Vemdalen kan du välja mellan att tillbringa dagen i barnfamiljernas favorit Björnrike, i Klövsjös utmanande svarta pister, i familjevänliga Storhogna eller på Vemdalsskalet.

Här kan du kombinera skidåkning i både snälla och brantare backar med ett brett utbud av butiker, service och nöjen på bekvämt avstånd.